Keresés


Elérhetőség

magyar stárok

E-mail: uri.klau@citromail.hu

x factor :)

2013.09.18 13:55

 

Szombat este folytatódik a show!


Nézettségi rekorddal indult hódító útjára az X-Faktor 2013. Hazánk legnépszerűbb tehetségkutató műsorának az első válogatóját a teljes lakosságban több, mint két millióan követték nyomon. Azonban nemcsak a televízióban, hanem online is tarolt az X-Faktor. A vasárnapi nap folyamán ugyanis 362 925 összesített egyedi látogatószámot mértek az RTL Klub oldalai. Szombat este 20.00-tól az X-Faktor válogatója tovább folytatódik, és újabb tehetségek mutatják meg tudásukat a Mentorok előtt. Az adás után pedig ismét After X az RTL II képernyőjén, ahol Istenes Bence górcső alá veszi az X-Faktor adásában látott legérdekesebb versenyzőket.

Nézd szombat este 20:00-kor az X-Faktort az RTL Klub-on, utána az After X-et az RTL II-n! Mindkét műsort megtalálod az RTL Most-on is!
 
  Éjjel-Nappal Budapest

A partidrog veszélyeire hívta fel a nézők figyelmét az Éjjel-Nappal Budapest


Napjainkban egyre több áldozatot szednek a partidrogok, így az Éjjel-Nappal Budapest készítői ezek veszélyeire akarták felhívni a fiatalok figyelmét. A keddi adásban Anikó, Regina és Zsófi csajos bulit tartott, ahol Anikó italába ginát kevertek, amitől a lány kérdezés nélkül szállt volna be a férfival egy taxiba. Az íztelen, szagtalan folyadék az italban elkeverve szinte teljesen észrevehetetlen. Randidrogként emlegetik, mert ha valaki beszedi, akkor könnyedén válik szexuális zaklatás áldozatává. Alkohollal való kombinálása pedig több halálesethez is vezetett. A sorozat készítői ezzel a jelenettel egy valós problémára szerettek volna rámutatni. Arra, hogy a fiatalok mennyire kiszolgáltatottak a szórakozóhelyeken. Szerencsére Anikó barátnői észrevették, hogy baj van és megmentették őt a férfitől, majd kórházba vitték, ahol szerencsére kiderült, hogy nem súlyos az állapota.

Nézd az Éjjel-Nappal Budapestet minden hétköznap 19:45-től az RTL Klub-on vagy ha lemaradtál róla nézd vissza az RTL Most-on!
 
  Barátok közt

Nehéz dolog a szerelem!


Bár azt hihetnénk, hogy minél idősebb az ember, annál bátrabb, és félelem nélkül tudja vállalni az érzelmeit. De, a mellékelt ábra szerint sohasem lesz könnyebb! Igaz ez Enikőre és Krisztiánra is, akik már jó ideje kerülgetik egymást, de a félreértések és játszmák csak ártottak a kapcsolatuknak. Vajon Krisztián végre bevallja Enikőnek, hogy odavan érte, vagy végignézi, hogy a lány kisétál az életéből?

Nézd a Barátok köztöt minden hétköznap este 20:55-től az RTL Klub-on, vagy az ismétlését 22:30-tól az RTL II-n, ha pedig lemaradtál megtalálod az RTL Most