Keresés


Elérhetőség

magyar stárok

E-mail: uri.klau@citromail.hu

uri klau

2013.07.26 22:15

TUDTÁTOK HOGY FLUOR TOMI MAJDNEM MEGHALT NEW YORKBAN  NEM AKOR EZT CSEKOLJÁTOK :)

Fluor és az Animal Cannibals hárman közösen indultak neki meghódítani Amerikát. A célpont New York volt, ugyanis  Fluor Tominak már gyerekkora óta nagy álma, hogy eljusson a tengerentúlra, így ott még egy videóklip is készült - méghozzá Ricsipí és Qka MC segédletével. A videóklip egyébként igen különös módon készült, Ricsipí sapkájára erősítettek egy kamerát, és így biciklivel követte a szintén kétkerekűn haladó Fluort. Nagyon veszélyes volt ez a forgatás, Ricsipí szerint konkrétan majdnem meghaltak. Fluor Tomi egyébként még nyert is kint... Ha kíváncsi vagy arra, hogy pontosan mennyit nyert Fluor, akkor nézd meg a videót!

Címkék: Fluor Tomi, animal cannibals, USA, celebek, Amerika ERRŐL ENYIT  HÁLA JÓ ISTENEK NEM HALT MEG ........XD.......
TUTÁTOK VASTAG TAMÁST GYORSHAJTÁSON KAPTÁK :)
NEM AKOR CSEKOLJÁTOK

„Színházból jöttem éppen haza, Budapestre Békéscsabáról, a Jókai Színházból, ahol aznap este játszottam. Ez egy szombati napon volt, későn, szinte üres volt a pálya. Én mégsem rohantam, százhússzal mentem csak, azonban kint volt egy hatvanas tábla. Állítólag útépítés volt, de egyetlenegy dolgozó embert nem láttam még csak a környéken sem, ahogy munkagépet sem.”  – emlékezett bosszúsan az előadó.

„Tudom, hogy a szabályok szerint jogos, de azért az nonszensz, hogy szombat este lefotóznak így. Kérdem én, akkor minek vettem korábban rengeteg pénzért autópálya-matricát? Ennyi erővel mehettem volna a négyes vagy az ötös főúton is, hatvannal ott is lehet.”  – mesélte Tomi a Blikknek.

A 2010-es X-faktorban megismert énekes fájlalja a magas büntetést.

„Hatvanezer forint a bírság. Az nem kevés pénz; én nem panaszkodom ugyan, de például édesanyám félhavi bevételéről beszélünk! Mit csinálhat vajon az, aki képtelen befizetni ezt az összeget? Vegyen fel hitelt, vagy kéregessen kölcsön? Utánajártam, hogy tudok-e fellebbezni, de nem lehet.”

Legközelebb jobban fog figyelni a táblákra és betartja a szabályokat, nehogy még egyszer ekkora büntetéssel kelljen szembenéznie.

Forrás: 

 

Olvasta már? szakitott VASTAG TOMI ÉS PÁRJA :(

A szerelmesek két éve alkottak egy párt és a legnagyobb boldogságban és harmóniában éltek hosszú ideig, de a Tomi a nagyközönség előtt csak az Eurovíziós Dalfesztivál nyitó buliján mutatta meg kedvesét először.

A felgyorsult tempó és a rengeteg munka azonban felemésztette kapcsolatukat. Az X-Faktor egykori versenyzőjének karrierje is felívelőben van, Tünde pedig- most, hogy Vastag Csaba oldalán megnyerte a Szombat esti lázat- ismét táncos tanítványaira koncentrált. A pár már több hete szakított, de valószínűleg hosszabb ideje érezhették már, hogy nincs közös jövőjük. "Több mint két év után Tücsivel úgy éreztük, a rengeteg munka miatt annyira kevés időt tudunk a kapcsolatunkra fordítani, hogy ennek most így nincs tovább értelme. Ha Tücsinek szüksége lenne rám, bármikor fordulhat hozzám, hiszen gyönyörű időszakot töltöttünk együtt."- mondta a Blikknek Tamás.

Forrás: 
Life.hu

10 dolog amit kevesen tudnak sp-rőlÖsszegyűjtöttünk nektek pár olyan érdekességet SP-ről, amit eddig legfeljebb az igazi keményvonalas rajongók tudhattak!

1. SP nincs kibékülve a fogaival, és évek óta gondolkodik, hogy bevállalja-e a fogszabályzót.

2. SP sosem mulasztja el kivillantani az alsónaciját.

3. SP kedvenc dala a Bikicsunáj. :)

4. Legszívesebben vígjátékokat néz, egyik régi nagy kedvence a Reszkessetek betörők.

5. Első „hivatalos” videoklipjét még 2006-ban készítette.

6. Ugyanolyan szexi „Love” feliratú tetkó van az ujján, mint Rihannának.

7. Fluorral nem a Partyarc volt az első közös daluk: Tomika közreműködött a Pofátlanok-ban négy évvel ezelőtt.

8. SP első csókja egy moziban csattant el.

9. Elsőként mindig a szemüket nézi a lányokon.

10. SP új albumán együtt dolgozott Ákos gitárosával, aki A fénybe nézz című dalt is írta.
 

Copyright : VIVA

ezt még én se tudtam

 

Kövessen minket Facebookon is

 
Miután leszavaztad, láthatod a pillanatnyi eredményt!

Vagány srácnak tartod Fluort?

 Igen,nagyon.
 Nem, egyáltalán nem!
 Is-is.
A kérdést kiírta: elbb


További Fluor szavazások
 

                                                                                                          REMÉLEM TECET